Význam řízení jakosti v práci manažera - Šmíd, Stanislav (2004)
Teoreticko-metodologická část: jakost, management jakosti a jeho systémy. Aplikační část: aplikace základních metod nástrojů řízení jakosti na konkrétní data ve firmě Bosch Diesel as.r.o. Závěr, zhodnocení splnění cílů a doporučení pro management