Analýza vypořádání majetkových poměrů podniku Prodo s.r.o. v likvidaci - Váňová, Michaela; Zmrhalová, Alena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Analýza právních, účetních a daňových aspektů operací, které souvisejí s procesem ukončení činnosti podniku
Vedoucí práce: Alena Zmrhalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: likvidace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses