Nekalá soutěž podle českého právního řádu - Vávrů, Zdeněk (2004)
Cílem práce je vymezit základní aspekty soutěžního práva v ČR a vysvětlení základních podmínek nekalé soutěže s uvedením nejčastějších případů nekalosoutěžního jednání, provést podrobnou analýzu konkrétních nekalosoutěžních jednání