Nekalá soutěž podle českého právního řádu - Vávrů, Zdeněk; Sítař, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je vymezit základní aspekty soutěžního práva v ČR a vysvětlení základních podmínek nekalé soutěže s uvedením nejčastějších případů nekalosoutěžního jednání, provést podrobnou analýzu konkrétních nekalosoutěžních jednání
Vedoucí práce: Vlastimil Sítař
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: hospodářská soutěž; nekalá soutěž; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; competition; unfair competition; master's theses