Zhodnocení finanční situace podniku - Zelenková, Petra; Hňupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Zhodnocení finanční situace zvoleného podniku s využitím metod finanční analýzy v delší časové řadě
Vedoucí práce: Jana Hňupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: finanční analýza; management [obor dipl. práce]; účetní výkazy; diplomové práce; financial analysis; financial statements; master's theses