Malé a střední podniky v regionu Jindřichohradecka - Kerclová, Markéta (2004)
Teoreticko-metodologická část: definice malých a středních podniků a jejich typologie, metodika členění podle OECD, EU, UNCTAD. Aplikační část: vývoj malých a středních podniků v regionu Jindřichohradecka