Malé a střední podniky v regionu Jindřichohradecka - Kerclová, Markéta; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Teoreticko-metodologická část: definice malých a středních podniků a jejich typologie, metodika členění podle OECD, EU, UNCTAD. Aplikační část: vývoj malých a středních podniků v regionu Jindřichohradecka
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská prác (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: podpora podnikání; malé a střední podnikání; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business promotion; small and medium-sized business; bachelor's theses