Profesionalita služby ve veřejné správě (porovnání legislativních podmínek v ČR a EU) - Stepantchenko, Mikhail (2004)
Přehled o významu dané problematiky v moderním státě, o účelnosti a účinnosti aplikace různých manažerských postupů v této oblasti