Profesionalita služby ve veřejné správě (porovnání legislativních podmínek v ČR a EU) - Stepantchenko, Mikhail; Voráček, Čeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Přehled o významu dané problematiky v moderním státě, o účelnosti a účinnosti aplikace různých manažerských postupů v této oblasti
Vedoucí práce: Čeněk Voráček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: místní správa; státní správa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; local government; state administration; bachelor's theses