Strategická analýza podniku ve strojírenství - Chovancová, Markéta; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Strategická analýza minulého vývoje a současné strategické pozice firmy jako východisko pro formulaci jejího strategického vývoje
Vedoucí práce: František Kovář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: analýza SWOT; management [obor bakal. práce]; strategická analýza; bakalářské práce; bachelor's theses