Marketing malého nebo středního podniku - Krupičková, Markéta; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Práce zkoumá marketingové aktivity malého a středního podniku
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: reklama a propagace; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; advertising; bachelor's theses