Veřejné výdajové programy - Benešová, Lucie; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Analýza možností čerpání finančních prostředků z veřejných výdajových programů v oblasti sportu v Libereckém kraji
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: regionální rozvoj; sport; veřejné projekty; veřejné výdaje; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; regional development; sport; public sector projects; public expenditures; bachelor's theses