Novela zákoníku práce a podnikání zahraničních osob na území ČR - Bezeková, Petra; Budínová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je shrnutí de lege lata novely ZP ve vztahu k podnikání a vymezení nejčastějších chyb zaměstnavatelů v pracovněprávních vztazích na podrobně popsaných a analyzovaných konkrétních případech
Vedoucí práce: Hana Budínová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: pracovní právo; management [obor bakal. práce]; zaměstnavatelé; zákoník práce; bakalářské práce; labor laws and legislation; bachelor's theses