Analýza dopravního systému - Černý, Rudolf; Černý, Jan, 1935-2020; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Popis dopravního podniku, jeho zázemí, vozový park, linky a použitý software.V analytické části je rozbor tarifů, linek a možné optimalizace dopravy
Vedoucí práce: Jan Černý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: doprava; optimalizační modely; bakalářské práce; optimalizace; transportation; optimization models; bachelor's theses; optimization; management [obor bakal. práce]