Zhodnocení systému penzijního připojištění v ČR - Dědouch, Vladimír (2004)
Práce hodnotí výnosnost produktu jako formy spoření, srovnává ji s jinými formami spoření, analyzuje vliv případného omezení státní podpory a posuzuje daňové aspekty tohoto systému