Zhodnocení systému penzijního připojištění v ČR - Dědouch, Vladimír; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Práce hodnotí výnosnost produktu jako formy spoření, srovnává ji s jinými formami spoření, analyzuje vliv případného omezení státní podpory a posuzuje daňové aspekty tohoto systému
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: důchodové připojištění; spoření; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; supplementary pension insurance; saving; bachelor's theses