Úloha státu v neziskovém sektoru v boji proti alkoholové a nealkoholové toxikománii - Faustová, Kateřina (2004)
Vymezení organizační struktury státní správy na úseku ochrany před nealkoholovou a alkoholovou toxikomanií a analýza základních programů užívaných v současnoti v prevenci