Manželská a předmanželská smlouva ve vztahu k podnikání - Heumeová, Marcela; Michálek, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Výhody předmanželské a manželské smlouvy, která řeší situaci manželů v případě rozvodu, nebo podnikání jednoho či obou manželů
Vedoucí práce: Lubomír Michálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: manželství; občanské právo; management [obor bakal. práce]; smlouvy; vypořádání; bakalářské práce; marriage; civil law; bachelor's theses