Zhodnocení nástrojů marketingového mixu v podniku Polabské mlékárny, a.s. Poděbrady - Horáková, Jana; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Postavení podniku na trhu. Analýza uplatňování jednotlivých nástrojů marketingového mixu v podniku. Návrhy na opatření ke zlepšení postavení podniku na trhu
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: marketingová komunikace; management [obor bakal. práce]; marketingový mix; bakalářské práce; communication in marketing; bachelor's theses