Exekuční řízení a jeho realizace jako nástroj nápravy protiprávních jednání - Hůzlová, Karolina (2004)
Na základě sběru a analýzy dat u vybraného soudu je podán ucelený obraz o současném stavu a postavení výkonu rozhodnutí. Návrh na možnou kvalitativní úpravu realizace výkonu rozhodnutí v rámci právního řádu ČR