Exekuční řízení a jeho realizace jako nástroj nápravy protiprávních jednání - Hůzlová, Karolina; Sítař, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Na základě sběru a analýzy dat u vybraného soudu je podán ucelený obraz o současném stavu a postavení výkonu rozhodnutí. Návrh na možnou kvalitativní úpravu realizace výkonu rozhodnutí v rámci právního řádu ČR
Vedoucí práce: Vlastimil Sítař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: exekuce; management [obor bakal. práce]; rozhodnutí; bakalářské práce; executions (law); bachelor's theses