Identifikace a analýza motivačních faktorů u pracovníků ve vybrané organizaci - Janák, Pavel (2004)
Na základě výběru současných teoretických poznatků nejdůležitějších motivačních faktorů zpracovaný metodologický postup k jejich zjišťování. Analýza zjištěných faktorů ve vztahu ke vnímaným preferencím zaměstnanců a vedení konkrétního podniku