Identifikace a analýza motivačních faktorů u pracovníků ve vybrané organizaci - Janák, Pavel; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Na základě výběru současných teoretických poznatků nejdůležitějších motivačních faktorů zpracovaný metodologický postup k jejich zjišťování. Analýza zjištěných faktorů ve vztahu ke vnímaným preferencím zaměstnanců a vedení konkrétního podniku
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: lidský kapitál; motivace; management [obor bakal. práce]; výběrové šetření; bakalářské práce; human capital; motivation (psychology); bachelor's theses