Evropská sociální charta a její naplnění v ČR - Ježková, Hana; Zika, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Vznik a smysl Evropské sociální charty v souvislosti se sociální politikou v ČR
Vedoucí práce: Richard Zika
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: poradenství; sociální politika; sociální služby; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; consulting services; social policy; social service; bachelor's theses