Etika v podnikání - Karásková, Hana; Zika, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Práce je zaměřena na problematiku korupce s cílem ukázat závažnost problému u nás i ve světě. Důraz je kladen na praní špinavých peněz a boj s tímto nežádoucím fenoménem
Vedoucí práce: Richard Zika
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: etika; morálka; šedá ekonomika; praní špinavých peněz; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; ethics; morality; informal sector (economics); money laundering; bachelor's theses