Krajská a obecní samospráva v nových podmínkách (přenesená působnost) - Marešová, Stanislava; Voráček, Čeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Průřez současným stavem kompetencí krajů a obcí s rozšířenou působností (po 1.1.2003), postupové kroky přechodového období a reálná připravenost územních orgánů veřejné správy v decentralizačních procesech
Vedoucí práce: Čeněk Voráček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: decentralizace; obce; veřejná správa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; decentralization in government; municipalities; public administration; bachelor's theses