Právní vědomí manažerů a možnosti jeho zvyšování - Matičková, Jana; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Pohled na právní vědomí středního a vyššího managementu v závislosti na formě podnikání
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: manažeři; právní vědomí; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; executives; legal conscience; bachelor's theses