Strategická analýza sporotvního klubu - Netolický, Michal (2004)
Cílem práce je analýza minulého vývoje, současné strategické pozice a zhodnocení strategie fotbalového klubu (současný název MUS Most). Výsledkem budou doporučení budoucího vývoje a analýza práce s mládeží a zhodnocení této oblasti