Strategická analýza sporotvního klubu - Netolický, Michal; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je analýza minulého vývoje, současné strategické pozice a zhodnocení strategie fotbalového klubu (současný název MUS Most). Výsledkem budou doporučení budoucího vývoje a analýza práce s mládeží a zhodnocení této oblasti
Vedoucí práce: Pavel Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: sportovní kluby; analýza SWOT; management [obor bakal. práce]; strategická analýza; bakalářské práce; sports clubs; bachelor's theses