Parametry odhadů z výběrových šetření - Nováková, Kristýna; Bartošová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Popis metody odhadů. Porovnání parametrů odhadů při použití různých metod na konkrétním souboru ekonomických dat
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: neparametrické metody; statistická šetření; management [obor bakal. práce]; odhady; parametrické statistické modely; bakalářské práce; nonparametric methods; statistical inquiries; bachelor's theses