Získání investičních a jiných pobídek - Ornst, Jan; Štrach, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Výklad postupů, předpokladů a náležitostí nutných k získání investičních a dalších pobídek. V praktické části je ukázán na modelovém příkladě postup žadatele
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: dotace; investice; investiční pobídky; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; subsidies; investments; investment incentives; bachelor's theses