Sociální aspekty bydlení - Procházková, Lenka; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je zhodnocení situace v sociálním bydlení v ČR. V praktické části je práce zaměřena na bytový fond města Vlašim se zaměřením na sociální aspekty
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: bytová politika; sociální bydlení; sociální pomoc; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; housing policy; social housing; social support; bachelor's theses