Vliv zvukového smogu na pracovníky - Reifová, Martina (2004)
Cílem práce je zjistit dostupné informace o působení hudby jako zvukové kulisy při různých pracovních činnostech a porovnat tyto informace s postoji zaměstnanců v konkrétním pracovním prostředí, kde je hudba často jako zvuková kulisa používána