Vliv zvukového smogu na pracovníky - Reifová, Martina; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je zjistit dostupné informace o působení hudby jako zvukové kulisy při různých pracovních činnostech a porovnat tyto informace s postoji zaměstnanců v konkrétním pracovním prostředí, kde je hudba často jako zvuková kulisa používána
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: ekologie člověka; ergonomie; hudba; psychologie práce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; human ecology; human engineering; music; psychology of work; bachelor's theses