Fundamentální analýza ve vybraném podniku - Růžička, Tomáš; Kolář, Pavel, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je vymezení základních ekonomických modelů a pomocných metod používaných ve fundamentální analýze a aplikace vybraných modelů na reálná data fungující v kapitálové společnosti
Vedoucí práce: Pavel Kolář
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: cash flow; kapitálové trhy; management [obor bakal. práce]; odvětvová analýza; bakalářské práce; cash flow; capital market; bachelor's theses