Evropská sociální charta a její naplnění v ČR - Smejkalová, Anna (2004)
Práce pojednává o smyslu Evropské sociální charty a o souvislostech se sociální politikou ČR. Závěr práce je pokusem o interpretaci charty v podmínkách ČR před přijetím do EU a analýzou míry naplnění