Evropská sociální charta a její naplnění v ČR - Smejkalová, Anna; Zika, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Práce pojednává o smyslu Evropské sociální charty a o souvislostech se sociální politikou ČR. Závěr práce je pokusem o interpretaci charty v podmínkách ČR před přijetím do EU a analýzou míry naplnění
Vedoucí práce: Richard Zika
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: mezinárodní právo; sociální pomoc; sociální zabezpečení; bakalářské práce; Evropská unie; international law; social support; social security; bachelor's theses; management [obor bakal. práce]