Právní aspekty lidského kapitálu se zaměřením na oblast sportu - Sochor, Tomáš (2004)
Analýza současné právní regulace "prodeje" lidského kapitálu a jeho složek na trhu ve světě a v ČR. Nákup a prodej sportovců a jejich ekonomické a sociální souvislosti