Právní aspekty lidského kapitálu se zaměřením na oblast sportu - Sochor, Tomáš; Sítař, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Analýza současné právní regulace "prodeje" lidského kapitálu a jeho složek na trhu ve světě a v ČR. Nákup a prodej sportovců a jejich ekonomické a sociální souvislosti
Vedoucí práce: Vlastimil Sítař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: volný pohyb osob; management [obor bakal. práce]; profesionální sport; sportovní podnikání; Římská smlouva; bakalářské práce; free movement of persons; bachelor's theses