Makroökonomische Aggregate der Tschechischen Republik - Sýkora, Tomáš (2004)
Cílem práce je posouzení makroekonomické stability naší republiky na základě vývojových trendů nejdůležitějších makroekonomických agregátů do roku 2003, prostřednictvím aplikace určitých makroekonomických modelů