Makroökonomische Aggregate der Tschechischen Republik - Sýkora, Tomáš; Polívková, Jana (2004)
Cílem práce je posouzení makroekonomické stability naší republiky na základě vývojových trendů nejdůležitějších makroekonomických agregátů do roku 2003, prostřednictvím aplikace určitých makroekonomických modelů
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: makroekonomické modely; management [obor bakal. práce]; model AS-AD; model IS-LM; bakalářské práce; macroeconomic models; bachelor's theses