Pracovní zátěž v pásové výrobě - Šabatková, Martina (2004)
Cílem práce je identifikovat nejvýraznější faktory, které jsou zdrojem zátěže pro pracovníky v pásové výrobě při směnném provozu a pokusit se o návrh řešení ke zmírnění zjištěné zátěže či odstranění některých zatěžujících faktorů