Pracovní zátěž v pásové výrobě - Šabatková, Martina; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je identifikovat nejvýraznější faktory, které jsou zdrojem zátěže pro pracovníky v pásové výrobě při směnném provozu a pokusit se o návrh řešení ke zmírnění zjištěné zátěže či odstranění některých zatěžujících faktorů
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: psychologie práce; psychologie řízení; management [obor bakal. práce]; stres; bakalářské práce; psychology of work; psychology of management; bachelor's theses