Nekalá soutěž podle českého právního řádu - Švarcová, Pavla (2004)
Cílem práce je vymezit základní aspekty soutěžního práva v ČR a vysvětlení základních podmínek nekalé soutěže s uvedením nejčastějších případů nekalosoutěžního jednání a provést podrobnou analýzu konkrétních nekalosoutěžních jednání