Nekalá soutěž podle českého právního řádu - Švarcová, Pavla; Michálek, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je vymezit základní aspekty soutěžního práva v ČR a vysvětlení základních podmínek nekalé soutěže s uvedením nejčastějších případů nekalosoutěžního jednání a provést podrobnou analýzu konkrétních nekalosoutěžních jednání
Vedoucí práce: Lubomír Michálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: nekalá soutěž; klamavá reklama; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; unfair competition; bachelor's theses