K problematice legalizace, prevence a represe při řešení drogového problému v ČR a EU - Ťoupalíková, Klára; Hejda, Jan, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Cílem práce je vymezení základních aspektů a deskripce současného systému preventivní a represivní činnosti státních a nestátních orgánů v organizaci prevence a represe na úseku drog se stanovením současných aspektů směřující k drogovému problému s cílem předložit návrhy de lege ferenda pro úšpěšnou organizaci preventivních a represivních opatření v závislosti na vstup do EU
Vedoucí práce: Jan Hejda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: financování; protidrogová politika; bakalářské práce; Evropská unie; financing; drug and narcotic control; bachelor's theses; management [obor bakal. práce]; prevence