Postavení a úloha maloobchodních řetezců v rozvoji produkce biovýrobků - Váňová, Eva (2004)
Zachycení současného stavu bioproduktů na trzích v ČR. Úloha maloobchodních řetězců, odhad jejich chování a strategie v dalším období