Postavení a úloha maloobchodních řetezců v rozvoji produkce biovýrobků - Váňová, Eva; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Zachycení současného stavu bioproduktů na trzích v ČR. Úloha maloobchodních řetězců, odhad jejich chování a strategie v dalším období
Vedoucí práce: Marie Hesková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: biopotraviny; ekologické zemědělství; maloobchod; management [obor bakal. práce]; obchodní řetězce; bakalářské práce; biofood; ecological agriculture; retail trade; bachelor's theses