Možnosti sportovního vyžití obyvatelstva v regionu České Kanady a vliv na kvalitu života - Vášková, Kateřina; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Zhodnocení tradic a trendů v oblasti sportovního vyžití obyvatelstva České Kanady
Vedoucí práce: Pavel Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: cestovní ruch; environmentální management; regionální politika; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; environmental management; regional policy; bachelor's theses