Výpočet logistických nákladů ve vybraném podniku - Bláhová, Petra; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2004)
Aplikace dané metodiky sledování logistických nákladů pro potřeby vybraného podniku
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2004
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2004
Keywords: logistika (management); distribuce zboží; náklady; skladové hospodářství; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business logistics; distribution of goods; costs; warehouse management; master's theses